Nou comunicat per part del Comitè Organitzador de l'I CONGRÉS IBEROAMERICÀ DE PRÀCTICA NARRATIVA - GRESOL CULTURAL: DE- COLONITZANT LES PRÀCTIQUES NARRATIVESFa uns dies informem de les noves dates de celebració del congrés traslladant-lo a 2022. Per desgràcia, les dates indicades prèviament (26, 27 i 28 de maig de 2022) coincideixen gairebé en totalitat amb la celebració de el XIX Congrés Estatal i II Iberoamericà de Treball Social que se celebrarà a Ciudad Real. Donat l'interès professional de tots dos i la coincidència en l'àmbit, hem decidit noves dates per a el I CONGRÉS IBEROAMERICÀ DE PRÀCTICA NARRATIVA - GRESOL CULTURAL i realitzar-ho els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol de 2022.

Es mantindrà la modalitat híbrida amb la finalitat de facilitar el màxim de participació de persones interessades tant de l'estat espanyol com dels països Iberoamericans. En breu publicarem la quota d'inscripció en línia.
Ens agradaria poder continuar comptant amb la teva participació. En qualsevol cas, en els pròxims dies l'informarem de com poder sol·licitar la devolució de la seva inscripció al congrés en el cas que no pugui assistir en les noves dates en 2022.


Continuarem informant sobre qualsevol desenvolupament en l'organització de l'esdeveniment, i agraïm la seva paciència i suport.

El programa que a continuació us presentem és fruit de la voluntat del Comitè Organitzador de donar espai a les mirades múltiples en l'acompanyament i en l'abordatge social. Des de les nostres diferents realitats i contextos en l'experiència de les Pràctiques Narratives.

Tenint present aquest sentit d'unió i també sent conscients dels poders que han anat conformant els sabers, us proposem el present I Congrés Iberoamericà de Pràctica Narrativa.

La idea d'embarcar-nos en aquest Congrés el lema del qual és Gresol Cultural: De- colonitzant les Pràctiques Narratives es sosté en la pròpia filosofia de la Pràctica Narrativa. Serà una oportunitat de poder oferir un gresol de mirades en l'abordatge de quatre temes centrals com són:

1.- Veus en la lluita pel Benestar: caminant cap a la Justícia Social

2.- Veus de les Comunitats: Pràctiques Narratives Col·lectives

3.- Veus per la Diversitat: Cultures, Gènere i relacions

4.- Veus per a la Diversitat Funcional: L'atenció de la diversitat funcional des de la Pràctica Narrativa

Un espai on reconnectar(nos), (re)conèixer i compartir la Pràctica Narrativa des del gresol cultural que ens conforma amb les seves similituds, particularitats, cosmovisions, escenaris. Per això s'ha configurat com un mapa de xarxes que, com la Vida i les relacions s'interrelacionen. Us proposem un viatge perquè connecteu segons els vostres interessos en la manera preferida professional de ser.

El viatge de co-descobriment que us proposem conté

  • Plenàries
  • Tallers.
  • Taules
  • Pòsters
  • Activitats i accions culturals transversals narratives

Desitjaríem poder compartir aquest espai amb totes aquelles persones professionals de processos d'acompanyament (Treball Social, Psicologia, Medicina, Teràpia Ocupacional, Educació Social, Integració Social, Arteterapeutes), o persones i col·lectius interessades/ts en algun tema central o joves estudiants.

Esperem que siga un espai de col·laboració des de la Pràctica Narrativa en un procés intercultural i intergeneracional de transmissió de sabers, aprenentatges i mestissatge. Enriquint-nos així mútuament d'altres mirades i cosmovisions.

Allò decolonial no ens ve des del poder, es construeix transversalment des de baix, en un procés dinàmic. I afegiríem en relació amb, per aquest motiu hem considerat important que estiguen representades les persones i col·lectius dels quals en molts congressos professionals es parla, però s’hi troben absents.

I poder incorporar cosmovisions i sabers silenciades/ts o infrarepresentades/ts en el camí per altres maneres de viure. Fem una invitació especial a inscriure's en el Congrés a les persones que formen part dels col·lectius dels quals es parla en l'àmbit professional.

Aquesta invitació busca promoure en l'espai del congrés nous espais de co-construcció de relacions, xarxes i recollida d'altres discursos. I com no, gaudir-nos en el viatge.

Us esperem,

Comitè Organitzador

   

DATES IMPORTANTS:  

Recepció de resums de treballs: 

Fins al 31 de gener de 2022

  

Avaluació dels treballs pel Comitè Científic:

del 31 de gener al 27 de febrer de 2022 

 

Comunicació d'acceptació dels treballs:

fins al 13 de març de 2022  

 

Enviament de treballs acceptats en la seva versió final revisada:

del 14 de març al 17 d'abril de 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


El període d'inscripció comença 17-03-2020 fins al 30-05-2022
Accedir a la Fitxa d'inscripció
Envío de contribuciones

Enviament de contribucions entrar

Organitza, patrocina, col·labora